, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Vila Runolist apartmani

Na suncem okupanim južnim obroncima Kopaonika u vikend naselju Treska, u tradicionalnom stilu podignuta je Villa Runolist.

Villa Runolist prodaje apartmane u okviru svog kompleksa.

Ako živite užurbanim, poslovnim životom i ljubitelj ste skijanja, a u mogućnosti ste sebi da priuštite idiličan mali dom na planini, apartmani u Vili Runolist su pravi izbor za Vas. Mi Vam nudimo hotelski komfor u vašem domu.

Apartmani su u potpunosti završeni i spremni za useljenje. Svi su opremljeni etažnim grejanjem, total TV-om, takođe vam nudimo i usluge čišćenja po potrebi, a tu je i domaćin koji preko cele godine živi na posedu i vodi brigu da sve funkcioniše bez problema.

Kontaktirajte nas povodom kupovine apartmana.

www.villarunolist.com

info@villarunolist.com

063/540587

063/681373

 Ostavite komentar