, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Vila Milica

Smeštaj u Vili Milica, Kopaonik – Vikend naselje

Lokacija Vikend naselje, Čajetinska česma

Udaljenost 1,5km od prve staze, 4km od centra

Vila “Milica” čini kompleks od dva novoizgrađena objekta koji se nalaze u “srcu” vikend naselja “Čajetinska česma”  na magistralnom putu Kopaonik-Raška. Objekti su moderne, jedinstvene gradnje idealno uklopljeni u planinski ambijent, jedan je apartmanskog tipa a drugi je građen kao porodična vikendica. Objekti su kompletno opremljeni i poseduju svu potrebnu tehnologiju.

Lokacija objekata je na samom magistralnom putu, koji se u zimskim uslovima idealno održava, udaljena 4 km od centra Kopaonika i komleksa ”Sunčani vrhovi” prema Raški. Kompleks se nalazi na južnoj strani, na ravnom osunčanom delu sa nezaboravnim pogledom.

APARTMANI

Objekat je apartmanskog tipa i sastoji se iz osam apartmana. Koncepcijski rešeni tako da su predvidjeni za odmor prilagođen zimskim uslovima, odušići toplom porodičnom atmosferom.

Apartmani su povrsine oko 40 m² i poseduju dnevni boravak sa kuhinjskim delom i hodnikom, spavaćom sobom i kupatilom.

Svi apartmani imaju svoj nezavisan sistem grejanja, elektro instalacija i instalacija vodovoda i kanalizacije. Grejanje je parno na električnu energiju duplo opremljeno sa radijatorima i podnim instalacijama.

APARTMAN  1 (šestokrevetni)

Apartman je šestokrevetni. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju za pripremanje hrane sa svim potrebnim aparatima. U spavaćoj sobi su smeštena četiri ležaja i prostrani plakar sa pratećom komodom. U dnevnom boravku su smešteea garniture za sedenje i spavanje sa pratećim stočićem, komodom za TV i trpezarijskim stolom sa klupama i stolicama. Kupatilo je klasično opremljeno sa tuš kabinom.

UPIT

APARTMAN  2 (petokrevetni)

Poseduje kompletno opremljenu kuhinju za pripremanje hrane sa svim potrebnim aparatima. U dnevnom boravku su garniture za sedenje i spavanje, trpezarijskim stolom sa klupama i stolicama. U spavacoj sobi se nalaze četiri ležaja, plakar. Kupatilo je sa tuš  kabinom.

UPIT

APARTMAN  3 (petokrevetni)

Poseduje kompletno opremljenu kuhinju za pripremanje hrane sa svim potrebnim aparatima. U dnevnom boravku su garniture za sedenje “simpo” sa trpezarijskim stolom, trosed “simpo klik-klak”, fotelja “simpo” mojsa na razvlačenje sa pratećim stočićima i komodom. U spavaćoj sobi je francuski ležaj i ormar. Kupatilo je opremljeno sa komodama, ogledalima, tuš kabinom.

UPIT

APARTMAN  4 (petokrevetni)

Poseduje kompletno opremljenu kuhinju za pripremanje hrane sa svim potrebnim aparatima. U dnevnom boravku je trosed ”simpo klik-klak”, fotelja “simpo” mojsa na razvlačenje, trpezarijski sto sa klupama, stočic i komoda. U spavacoj sobi je francuski lezaj sa komodama i ormar. Kupatilo je opremljeno sa komodama, ogledalom, tuš kabinom.

APARTMAN  5 (četvorokrevetni)

Poseduje kompletno opremljenu kuhinju za pripremanje hrane sa svim potrebnim aparatima. U dnevnom boravku je kožna garniture koja je razvlači u francuski ležaj sa pratećim komodama, vitrinama, trpezariskim stolom sa stolicama, stočicem. U spavaćoj sobi je francuski ležaj sa komodama i ormarom. Kupatilo je opremljeno sa komodom,ogledalom, tuš kabinom.

APARTMAN  6 (šestokrevetni)

Poseduje kompletno opremljenu kuhinjuza pripremanje hrane sa svim potrebnim aparatima.U dnevnom boravku je smesten trosed”simpo klik-klak”,fotelja mojsa”simpo”na razvlacenje,sto sa klupama,komode,stocici.Spavaca soba je opremljena sa dva lezaja gde je jedan francuski,ormarom.Kupatilo je standardno sat us kabinom i komodom.

APARTMAN  7 ( petokrevetni)

Ovaj apartman je dupleks u potkrovlju. Prvi nivo je dnevni boravak opremljen sa vitrinom, trosedom “simpo klik-klak”, foteljom mojsa ”simpo” na razvlačenje, stolom sa klupom i stolicama, stočicem, stalažom. Kuhinja je kompletno opremljena za pripremanje hrane sa aparatima. Kupatilo je standardno. Na drugom nivou je spavaća soba sa dva ležaja. Ovaj apartman raspolaže sa terasom sa koje se pruža predivan pogled.

APARTMAN  8 ( četvorokrevetni )

Ovaj apartman je dupleks u potkrovlju. Prvi nivo je dnevni boravak opremljen sa dvosedom, foteljom, komodom, stolom sa klupom stolicama, stočićem, stalažom. Kuhinja je kompletno opremljena za pripremanje hrane sa svim potrebnim aparatima. Kupatilo je standardno sa tuš kabinom.Na drugom nivou je spavaća soba sa dva ležaja. U sastavu ovog apartmana je terasa.

VIKENDICA (trinaestokrevetna)

Ovaj objekat je prvi sagradjen. Vikendica je idealna da ugosti par porodica. U podrumskom delu vikendice je smešten supermarket, koji opslužuje celo naselje, sa parking prostorom do magistralnog puta.

Ovaj objekat raspolaže sa trinaest ležaja. U prizemnom delu u dnevnom boravku postoje garniture sa trosedom na razvlačenje sa dva ležaja. Kuhinja je kompletno opremljena za pripremanje hrane za svim potrebnim aparatima. U ovom delu je i kupatilo kompletno opremljeno. Na spratu objekta postoje tri sobe  i mokri čvor. U prvoj sobi je francuski ležaj s plakarom i jednim ležajem. U drugoj sobi su dva  ležaja na sprat sa plakarom. U trećoj sobi je trosed na razvlačenje.

U potkrovlju je soba sa četiri ležaja.

CENOVNIK 2012/2013

Termini Vikendica Četvorokrevetni Petorokrevetni Šestokrevetni
 –   03.01. 100 50 60 70
04.01.  –  20.01. 70 40 50 60
21.1.   – 60 35 40 45

Cene su izrazene u EUR po apartmanu/vikendici dnevno

REZERVIŠITE VAŠ BORAVAK

Ime i prezime (*)

Email (*)

Kontakt telefon

Datum boravka

od

do

Broj osoba

Komentar

Tip:

apartmani

Kategorija:

3

Ostale kategorije :

Grejanje: centralno

TV: da

Sat: da

Parking: da

Dostupan invalidima: ne

Bazen: ne

Sauna: ne

Đakuzi: ne

Kućni ljubimci: da4 Komentara na “Vila Milica”

 1. milos says:

  postovani
  da li moze da se da se uzme cetvorokrevetna soba za 3 dana u periodu 30,31,1,2 za 4 noci
  s postovanjem
  milos

 2. milos says:

  i kolka je cena
  unapred hvala
  milos

 3. Đorđe Malenčić says:

  Poštovani,

  mi smo zainteresovani za najam jednog od vaših apartmana (2, 3, 4, 7 ili 8) u periodu 05-12.01.13. Da li ima slobodnih kapaciteta u tom periodu?

  Đorđe

 4. Snežana says:

  Poštovani,

  Interesuje me četvorokrevetni apartman u periodu od 03.01.-09.01.2014. god. Da li ima mesta i cena koja bi bila po danu?

Ostavite komentar