, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Vila Kalist

Kuća se nalazi u vikend naselju TRESKA (naselje se nalazi na oko 4km od Konaka, putem ka Rudnici i 1300m od žičare – četvorosed “SUNČANA DOLINA”), tačnije na vrhu naselja. Do kuće se stiže asfaltnim putem, a kuća je pored puta, (treba napomenuti da se put redovno čisti i da postoji ulično svetlo).

Kuća je površine 204m2, građena na placu površine 3a, ima sopstveni priključak na planinski izvor i rezervoar od 1600 litara vode. U kući postoje 4 spavaće, 2 dnevne sobe, 2 kuhinje, 3 kupatila, garaža, skijašnica i velika terasa. Kuća je izolovana sendvič zidom debljine 42cm (blok 20cm + stiropor 5cm + pregradni blok 12cm). Svi prozori poseduju kapke koji dodatno štite od hladnoće. Pokrivena je tegolom, urađena je i kompletna gromobranska instalacija, a voda sa krova je odvedena (ili preusmerena) van placa. Ulazna vrata, sa 2 nezavisna apartmana, su sigurnosna sa kodiranim ključevima. Interesantan je i moderan kamin u granitu koji je zatvorenog tipa (ima komore za akumulaciju toplote i 2 elektromotora koja izduvavaju toplotu) a služi za grejanje dnevne sobe, kuhinje i kupatila (kao alternativa). Pored kamina nalazi se šank isto od granita, parket je bambusov. Unutrašnje stepenište je od jasena. U kući se nalazi digitalni sef u zidu, a u jednom od 3 kupatila nalazi se kada sa hidro-aero masažerima.

vila kalist kopaonik

U kući je centralno grejanje na struju, a alternativno zagrevanje kuće je na čvrsto gorivo. Gostima su na raspolaganju ispravljač za punjenje akumulatora i pegla. Gosti koji ostaju duže od 7 dana mogu koristiti mašinu za pranje i sušenje veša. U svakom kupatilu u okviru apartmana nalazi se: sapun, toalet papir, po 2 peškira dnevno po gostu. Osim posuđa u kuhinji postoji: so, šećer, tečnost za sudove, salvete i potreban broj kuhinjskih krpa. Parking ispred kuće je od betona i može da primi 4 vozila. Ako nemate sopstveni prevoz, javite nam i ponudićemo Vam najpovoljniju opciju za svakodnevni prevoz do skijališta i nazad.

 

Apartman A – Kategorija ****

 U okviru apartmana su 3 spavaće sobe sa po 2 ležaja. U dnevnoj sobi ima dvosed, trosed i fotelju na razvlačenje (5 mesta za spavanje), TV, Total TV paket, DVD-player, kućni bioskop i kamin sa šankom. Dva kupatila, jedan sa đakuzijem, a drugi sa kadom. Postoje i dva predsoblja. Kuhinja: ugradna ploča, kombinovani frižider, mikrotalasna, trpezarija i kompletan inventar za 10 osoba. Zastakljena terasa 13 m2. U apartmanu se nalazi digitalni sef, fen za kosu, pegla i potreban broj ormara za smeštaj garderobe. U okviru apartmana nalazi se skijašnica.

vila kalist kopaonik a vila kalist kopaonik a vila kalist kopaonik a vila kalist kopaonik a

vila kalist kopaonik a

Apartman B – Kategorija ***

U okviru apartmana je 1 spavaća soba sa francuskim ležajem. Dnevna soba ima 2 troseda na razvlačenje, TV, Total TV paket i DVD-player. Kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Kuhinja ima električni šporet, frižider, mikrotalasnu i trpezariju sa kompletnim inventarom za 6 osoba. U okviru apartmana nalazi se skijašnica.

vila kalist kopaonik b vila kalist kopaonik b

Kućni ljubimci: Da (važi za oba apartmana)

CENOVNIK VILE KALIST CENOVNIK – VILA KALIST

REZERVIŠITE VAŠ BORAVAK pozivom na broj 064/832-43-44 ili popunjavanjem upita ispod

Ime i prezime (*)

Email (*)

Kontakt telefon

Datum boravka

od

do

Broj osoba

Komentar
[hidden hidden-272 "post_url"]

Tip:

apartmani

Kategorija:

3 i 4

Ostale kategorije :

Grejanje: struja

TV: da

Sat: da

Parking: da

Dostupan invalidima: ne

Bazen: ne

Sauna: ne

Đakuzi: da

Kućni ljubimci: daOstavite komentar