, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

O školi

Zašto SKI i SNOWBOARD škola?

  • pre svega zbog Vaše bezbednosti, a potom i ostalih na skijalištu
  • Zato što je to jedini, najbrži i najlakši način da pravilno naučite da skijate i vozite snowboard
  • Zato što je vreme, koje ćete potrošiti pokušavajući da naučite sami, skuplje od cene časa sa profesionalnim instruktorom
  • Zato što više vremena treba da se greške stvorene pogrešnim učenjem isprave, nego da ste odmah učili pravilno
  • Zato što je to jedini pravi način da vremenom samo napredujete i pomerite granice uživanja na snegu do neslućenih razmera.

Obuka se sprovodi u svim nivoima, od početnog do naprednog i predtakmičarskog nivoa, kao i u svim uzrastima.

Na Kopaoniku ove godine postoje tri zvanične ski i snowboard škole. Instruktori koji će Vas obučavati su licencirani od strane Smučarskog saveza Srbije, sa licencama nivoa 2 (IVSI) i nivoa 3 (ISIA), sa višegodišnjim iskustvom u obučavanju odraslih i dece svih nivoa skijanja i snowboarda. Većina njih su bivši takmičari i reprezentativci Srbije u skijanju i snowboardu. Izbor pravog instruktora znači mnogo, a dozvolite da naše iskustvo bude Vama na usluzi.

Sve ostale informacije, kao i prijave za školu mogu da se vrše preko  telefona 063 163 83 18 ili mejlom na info@kopaonik-online.netJedan komentar na “O školi”

  1. vlada says:

    Sve ovo lepo pise,samo nema imena skole, instruktora,sedista skole itd…sobzirom na to da ima mnogo nelegalnih,oprez…

Ostavite komentar