, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Individualni časovi

Individualna nastava skijanja i snowboarda je koncipirana u trajanju od jednog sata i ograničena na odredjeni broj polaznika (do 5 osoba).  Nastava se sprovodi u svim nivoima, od početnog do naprednog. Ovakav vid nastave  dozvoljava mogućnost biranja termina u kome će se odvijati nastava u dogovoru sa instruktorom. Isto tako možete bukirati broj časova koji Vi želite i koji mislite da Vam je dovoljan.

Pogodna je za one koji žele da u kratkom vremenskom periodu absorbuju veliku količinu znanja i ovladaju osnovama ili unaprede tehniku skijanja i snowboarda.

Ovim načinom skraćujete vreme obuke i izbegavate usvajanje pogrešnih koraka u pri učenju. Instruktor je u prilici da  svoju pažnju maksimalno posveti svakom učeniku i na početku otkloni eventualne greške.

Osigurali smo Vam izbor instruktora po strogim kriterijumima što se tiče iskustva, prenosa znanja i veština.

Na ovaj način se definitivno najbrže i najlakše stiže do željenog cilja.

CENOVNIK INDIVIDUALNE NASTAVE

 • 1 osoba  – 25 eura
 • 2 osobe  – 35 eura
 • 3 osobe  -  40 eura
 • 4 i 5 osoba  – 45 eura

POPUST 25% NA SVE BUKIRANE ČASOVE PREKO SAJTA!

Sve ostale informacije, kao i prijave za školu mogu da se vrše preko  telefona 063 163 83 18 ili mejlom na info@kopaonik-online.net3 Komentara na “Individualni časovi”

 1. Branka Emrovic says:

  Postovanje,

  trazimo snowboard instruktora u periodu izmedju 28.12.-04.01.. Ja i kcerka(9) smo totalni pocetnici,a sin (13)ima iskustva na snowboardu.

  Molimo da nam dostavite ponudu

  Hvala
  Branka

 2. Aleksandar Lukic says:

  Postovani,

  potreban mi je ski instruktor u periodu od 04.02. (2 casa) i 05.02. (2 casa).

  Pozdrav,

  Aca.

 3. Sladjan Todorovic says:

  Postovani,
  hteo bih da bukiram za danas instruktora u periodu od 05-08.02 za dvoje dece po sat vremena.

  Posto nisam u mogucnosti da cesto idem na internet zvacu vas telefonom da proverim

  Unapred zahvalan

Ostavite komentar