, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Freestyle i freeride škola

Predstavlja naprednu školu kako borda tako i skijanja. U njoj ćete skijati sa posebnom opremom namenjenoj pravljenju trikova i vožnji kroz dubok sneg. Skije zakrivljene na obe strane takozvani twin tip, fat skije – za dubok sneg šire i duže od standardnih karving modela,  bordovi koji su svojim dimenzijama, oblikom i sastavom prilagodjeni doskocima i preciznijem izvodjenju trikova…sve je to svet freestyle-a i freeride-a. Uz obaveznu zaštitnu opremu počnite svoju zabavu po stazama i van nje.Ukoliko ne posedujete ovakvu opremu a zeleli biste da je isprobate, nije problem. Tu smo da Vam pomognemo. Modeli Burton-a, Volkl-a i Elana, fat i twin tip skije, freestyle cipele i komplet bord oprema…

Na Kopaoniku postoji nekoliko instruktora koji će vas  pravilno naučiti da bezbedno izvodite trikove i  uživate u vožnji i trikovima.

Cenovnik koji se primenjuje je onaj  koji važi za individualnu nastavu CENOVNIK

Sve ostale informacije, kao i prijave za školu mogu da se vrše preko  telefona 063 163 83 18 ili mejlom na info@kopaonik-online.netJedan komentar na “Freestyle i freeride škola”

  1. bojan says:

    da li imate neki savet ili preporuku koje freeride skije da kupim , iii kako kod njih ide odnos visene ??

Ostavite komentar