, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Ski škola

Preko portala KOPAONIK-ONLINE.NET možete pronaći široku ponudu SKI škole i SNOWBOARD škole kako za odrasle tako i za decu.

Otkrijte svet zimskih sportova i uživajte u boravku na snegu! Potrudili smo se da za vas osiguramo zaista dobre, licencirane instruktore koji će svojom pažnjom učiniti da sa osmehom isčekujete svaki sledeći skijaški dan.

Budite deo zimske priče, proskijajte po crvenim stazama ukoliko to do sada niste, uživajte u besprekornoj preciznosti karving skija, slobodi snowboard okreta i prostranstvima prelepih terena….

Obuka SKI & SNOWBOARD škole na Kopaoniku se sprovodi u svim nivoima:

  • Početni
  • Srednji
  • Napredni
  • Škola za najmlađe
  • Usmeravanje talenata ka klubovima

PRONAĐITE U NAŠOJ PONUDI PAKET PO VAŠOJ MERI I PRIJAVITE SE NA VREME:

KOP ZA DECU

INDIVIDUALNI ČASOVI

GRUPNA NASTAVA

SKI&SNOWBOARD PAKETI

FREESTYLE & FREERIDE ŠKOLA

TEAM BUILDING

RENTA OPREME

BUKIRANJEM PREKO NAŠIH STRANA OSTVARUJETE POPUST OD 15-25% NA SVE VIDOVE SKI & SNOWBOARD ŠKOLE!


A pored pristupačnih cena dobijate:

  • rad sa proverenim instruktorima skijanja i snowboarda na Kopaoniku, koji  su pažljivo selektovani prema nivou licenci i višegodišnjim iskustvom. Instruktore koji  će adekvatnim pedagoškim pristupom omogućiti Vaše brzo napredovanje i uživanje na snegu
  • zagarantovan kvalitet nastave

Sve ostale informacije, kao i prijave za školu mogu da se vrše preko  telefona 063 163 83 18 ili mejlom na info@kopaonik-online.net

Ime i prezime (*)

Email (*)

Kontakt telefon

Oblik nastave

Broj dana

Komentar
[hidden hidden-272 "post_url"]Ostavite komentar