, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Podrška Neveni Ignjatović

09. 10. 2013.

Ozvaničena saradnja Skijališta Srbije i MK Mountain Resorta sa najboljom srpskom skijašicom.

U cilju afirmacije skijaškog sporta i podršci najboljim sportistima, kompanija MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije na izuzetno posećenoj konferenciji za medije potpisali su saradnju sa najboljom skijašicom Srbije Nevenom Ignjatović.

Ova podrška našoj skijašici i njenom timu omogućiće adekvatne pripreme za naredna evropska i svetska takmičenja. Predstojeća zimska sezona na Kopaoniku proteći će u znaku srpske skijašice, koja će početkom decembra svečano otvoriti četvrtu po redu manifestaciju Ski Opening na Kopaoniku.

“Posebno bih želela da se zahvalim MK Mountain Resortu i JP Skijalištima Srbije na prepoznatom interesu za afirmaciju takmičarskog skijanja, koje je nepravedno zapostavljeno na ovim prostorima. Njihova podrška će mi puno značiti za realizaciju ciljeva u predstojećoj, izuzetno važnoj sezoni. Moji ciljevi su plasman u Top 30 u slalomu na nekoj od trka Svetskog kupa, kao i dobri nastupi u takmičenju u okviru Evropa kupa. Kruna sezone su, naravno, Olimpijske igre u Sočiju, na kojima želim da pokažem koliko mogu i ostvarim plasman u prvih 30 u slalomu. Takođe se zahvaljujem Ministarstvu za omladinu i sport i Olimpijskom komitetu Srbije”, rekla je Nevena Ignjatović.

Povodom predstojeće zimske sezone svim ljubiteljima Kopaonika i dobre zabave predstavljen je program „Ski openinga“, koji će u sustret prvom snegu biti održan u periodu od 5. do 8. decembra. Organizatori MK Mountain Resort i Javno preduzeća Skijalište Srbije su povodom ski sezone pripremili bogat program u kojem će uživati svi ljubitelji zimskih sportova.

Govoreći o afirmaciji skjaškog sporta i podršci Neveni Ignjatović, direktor Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić istakao je da je cilj ovog preduzeća da Srbija ima puno kvalitetnih skijaša koji su ovaj sport izabrali kao profesiju.

„Naša obaveza i zadatak je da stvorimo uslove individualnim sportistima, koji su nepravedno zapostavljeni, da treniraju, da se pripremaju za velika takmičenja kako bi mogli da Srbiju predstavljaju sa najboljim rezultatima u najboljem svetlu“, rekao je Ljevnaić i dodao da se Skijališta Srbije ugledaju na susedne zemlje koje neguju svoje takmičare i pružaju im sve neophodne uslove ne bi li predstavili svoju zemlju na najbolji mogući način.

„Zato su Skijališta Srbije preuzela inicijativu, prvi korak koji će nadamo se pomoći Neveni da ostvari svoj san, ali i Srbiji da ima svoje postolje na Olimpijadi u Sočiju“, naglasio je Dejan Ljevnaić.

Direktor MK Mountain Resorta Nikola Avram izjavio je da bi svaka kompanija trebalo da podrži takvu sportiskinju kao što je Nevena Ignjatović.

“Jako nam je drago što smo se priključili timu Nevene Ignjatović. Mislimo da je ona izuzetno perspektivna i da mnogo doprinosi srpskom skijanju. Smatramo da svaka kompanija mora da podrži ovakvog individualca koji postiže sjajne rezultate. Kada pogledamo Hrvatsku i Sloveniju, shvatimo da oni u njihove takmičere ulažu i 20 puta više, a Nevena je bolja od njih svih. Zahvalio bih se Neveninom timu što su nas primili da budemo njihov deo”, naglasio je Avram.
Ostavite komentar