, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Planinska kuća Komita

Планинска кућа Комита се налази на Копаонику, тачније идући путем од Ски центра према Рашки,  у Викенд насељу које је удаљено 3км од Ски центра. Комита кућа се налази на уласку у викенд насеље на главном путу са  десне стране. Ова Планинска кућа постоји већ 12  година  на овом месту и бави се издавањем смештаја и угоститељским услугама. Укупан  капацитет смештаја је 40 лежајева, а кафана од 3 мале сале са по 20 места за седење.

Кафана је у етно стилу са типичном планинском кухињом. Код нас можете јест и сва јела по рецептима бака. На  менију кафане су: врућа лепиња са кајмаком, проја, домаћа пита, чварци, пршута, домаћи ајвар, пихтије домаћа туршија и домаћи кисели купус, разне вресте чорби… Од готових јела: кисели купус из земљаног лонца, гулаш, мућкалица, гравче на тавче, сарме и остала јела домаће кухиње.Роштиљ и  Копаоничка пастрмка је је на ћумур.

Нудимо такође разне врсте посластице и чувену  питу од боровница и све то у једном топлом планинском амбијенту са великим камином у етно кући Комита.

Планинска кућа Комита располаже са 13 јединица, а то су двособне јединице са 4 лежаја. Има и 10 соба са купатилом и телевизором, а оне су двокревцетне трокреветне и четворокреветне. Смештај се издаје у виду полупансиона и пуног пансиона по жељи госта.

Цео објекат има централно грејање. Објекат има топлу скијашницу где се држе ципеле и скије тако да ујутру имате топле и суве ципеле.
У зимском периоду гостима је обезбеђен превоз од куће до скијалишта и од скијалишта до куће по групама.

Ми се налазимо поред самог пута и имамо свој паркинг. Ако долазите аутобусом, имате обезбеђен превоз од аутобуса до куће и обрнуто нашим комби превозом. Ноћни превоз у целом Ски центру је регулисан таxи возилима и комби превозом у било које време, а кад су групе у питању није скуп.

 

ЦЕНОВНИК ЗИМА 2012/2013

  • До 25.12 цена преноћишта са полу пансионом је 23 е
  • Од 25 .12. 2012. до 13.о1. 2013. преноћиште са полу пансионом  30 е
  • Од 13. 01.2013. једна ноћ полупансион 25 е
  • Од 13.01.2013. до 02.02.2013 преноћиште са полу пансионом  20 е
  • Од  02.02.2013 до 16.03.2013. преноћиште са полу пансионом 20 е
  • Превоз ОД куће до скијалишта и назад до куће Комита је урачунат у цену
  • Деца до 3 године бесплатно
  • Деца до 10 година 20% попуст
  • Боравишна такса 100 дин дневно, за децу 50 дин дневно

Резервишите Ваш боравак на телефоне 063 505 780, 062 507 217 или попуњавањем упита испод

Ime i prezime (*)

Email (*)

Kontakt telefon

Datum boravka

od

do

Broj osoba

Komentar
[hidden hidden-272 "post_url"]


 

Tip:

sobe

Kategorija:

3

Ostale kategorije :

Grejanje: centralno

TV: da

Sat: da

Parking: da

Dostupan invalidima: ne

Bazen: ne

Sauna: ne

Đakuzi: ne

Kućni ljubimci: neOstavite komentar