My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Otvaranje sezone “SKI OPENING”

26.11.2013.

Sada se može definitivni zaključiti da će ovogodišnji “SKI OPENING”  biti održan od 5.-8. decembra na Kopaoniku. Na Kopaoniku već nekoliko dana pada sneg, te ga trenutno ima preko 25cm dok niske temperature omogućavaju puštanje u rad sistema za veštačko osnežavanje.

SKI OPENING

Sada već tradicionalni “SKI OPENING” na Kopaoniku se organizuje već treću godinu za redom i obuhvata raznolik program tokom produženog vikenda. Prisustvo velikog broja mladih ljudi začinjeno je višestrukim dešavanjima na snegu, ski takmičenjima, odbojci na snegu, nagradnim igrama, modnim revijama ali i sa  brojnim žurkama tokom dana na skijalištu i uveče u klubovima.

Skijanje i bordanje će, ukoliko se se ovakvi vremenski uslovi nastave, biti moguće na stazama Karaman greben (staze 7 i 7a) i Pančićev vrh (staza 4b).  SKijališta Srbije se uvek potrude da izadju u susret svim skijašima i borderima sa promotivnim cenama ski karata za ovaj period.

SKI OPENING
Ostavite komentar