, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Otvaranje sezone “SKI OPENING”

26.11.2013.

Sada se može definitivni zaključiti da će ovogodišnji “SKI OPENING”  biti održan od 5.-8. decembra na Kopaoniku. Na Kopaoniku već nekoliko dana pada sneg, te ga trenutno ima preko 25cm dok niske temperature omogućavaju puštanje u rad sistema za veštačko osnežavanje.

SKI OPENING

Sada već tradicionalni “SKI OPENING” na Kopaoniku se organizuje već treću godinu za redom i obuhvata raznolik program tokom produženog vikenda. Prisustvo velikog broja mladih ljudi začinjeno je višestrukim dešavanjima na snegu, ski takmičenjima, odbojci na snegu, nagradnim igrama, modnim revijama ali i sa  brojnim žurkama tokom dana na skijalištu i uveče u klubovima.

Skijanje i bordanje će, ukoliko se se ovakvi vremenski uslovi nastave, biti moguće na stazama Karaman greben (staze 7 i 7a) i Pančićev vrh (staza 4b).  SKijališta Srbije se uvek potrude da izadju u susret svim skijašima i borderima sa promotivnim cenama ski karata za ovaj period.

SKI OPENING
Ostavite komentar