, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

25% popusta na ski školu

29.01.2013.

Oni koji se odluče da preko sajta bukiraju časove skijanja mogu da ostvare popust do 25% . Popusti se odnose kako na školu skijanja tako i na školu snowboarda.

Bukiranjem časova preko sajta dobićete licenciranog ski ili snowboard instruktora, koji je član zvanične ski škole na Kopaoniku kao i prvenstvo prolaza na svim žičarama na Kopaoniku.

Popust od 25% se odnosi na individualnu nastavu, tačnije na broj učenika od 1 do maksimalno 5. Individualna nastava skijanja i snowboarda je koncipirana u trajanju od jednog sata i ograničena na odredjeni broj polaznika (do 5 osoba).  Nastava se sprovodi u svim nivoima, od početnog do naprednog. Ovakav vid nastave  dozvoljava mogućnost biranja termina u kome će se odvijati nastava u dogovoru sa instruktorom. Isto tako možete bukirati broj časova koji Vi želite i koji mislite da Vam je dovoljan.

Cenovnik nastave bez popusta je:

  • 1 osoba  – 25 eura
  • 2 osobe  – 35 eura
  • 3 osobe  -  40 eura
  • 4 i 5 osoba  – 45 eura

ski skola kopaonik

U slučaju grupne nastave popust na časove iznosi 15 %.  Grupna nastava je koncipirana u trajanju od 2 sata dnevno, 6 dana. Namenjena je onima koji vole da provovode duži vremenski period na snegu i obuhvata nastavu od 5-10 polaznika.

Cena grupne nastave bez popusta iznosi 70 eur.

Za sve ostale informacije, kao i da izvršite buking časova možete nam se javiti na telefon 065 55 20 646 ili mejlom info@kopaonik-online.net
Ostavite komentar